Dagen efter

2009-06-14 @ 13:39:33

Har man kul en kväll lär man definitivt inte ha det dagen efter..
Idag är ingen vanlig dag för idag är det... så att det känns jobbigt att vara vaken, att ens finnas haha kvällen igår var jätte rolig men inte lika kul att vänta på taxi så länge som vi gjorde! För kallt!
Jag säger som såhär: jag skulle inte tagit den sista snapsen igår så hade jag nog kännt mig som en människa idag. Äh MAN LEVER BARA EN GÅNG!

 
Jag o joanna <3


Äntligen är det sol iaf! Nu ska jag passa på o sola lite:)


/Love Tinna ♥

Regn,vin o regn..

2009-06-13 @ 12:17:38

När ska det sluta!?
Är så trött på det, ska det verkligen hålla på  såhär hela sommaren.. Satt o kolla på sista minuten igår, hade varit sjukt skönt att komma iväg några dagar iaf men känner inte riktigt att min ekonomi tillåter det just nu.. Ska iaf ha semester nu i veckan som kommer så jag hoppas på fint väder:)

Kände mig riktigt lat igår och dagen gick så sjukt långsamt! Kanske för att jag jobbat till typ två i torsdags natt, hade några galna 9:or på avslutnings fest haha sedan upp o jobba 7 i går morse.. sen var jag sliten! Lyckades iaf tvätta två maskiner o sedan ligga framför datan hela eftermiddagen. Blev en väldigt lugn kväll med lite tv sen gick jag o la mig vid 10! Gick inte upp förrän.. alldeles försent idag.. haha nu ska jag iaf iväg o simma o sola innan det blir kväll för den blir inte lika lugn som igår haha:) Jag o Joanna ska dricka lite vin..

Blir såklart



/Love Tinna ♥




Världens värsta humör igår..

2009-06-11 @ 09:25:12

Idag är jag ledig från skolan!!:) Så himla skönt! Men kl 17 börjar jag på vannaröd, då är det avslutnings middag för alla nior från en skola i lund. Så blir nog en sen kväll o natt men goa cash!

Igår kunde jag bara inte skriva för jag var på så himla dåligt humör, hade bara blivit en massa fan jävla helvetes! haha.
Vaknade nog på väldigt fel sida sen började jag med att bli ledsen på Elin sen Martin utan anledningar o sist men inte minst för det var det värsta.. Jobbet, med semester o hela baletten. Blir bara så jävla irriterad ibland o när jag kom dit hade jag ändå hunnit simma o lämna det dåliga humöret i bassängen.. Dagen var inte slut.. Ville bara att den skulle ta slut! Jag hade iaf en nagelkund kl 19 som skulle vara fin till bal/student:) Och det lyfte mitt humör lite igen för det blev jätte fina naglar + att jag trodde det skulle ta lång tid för jag inte har jobbat med det så mycket men det tog endast 2 timmar:)
Personligt rekord med en halv timme utan att jag tänkte på tiden:)
Sen trodde jag att jag skulle till kyle men han sov visst redan så blev jag irriterad för det.. AAAAHHH ibland blir jag bara så trött på mig själv! haha Men sen somnade jag äntligen i soffan o nu känns allt bra:)

Väntar på Elin så ska vi käka sen åka o simma:) Ska bli skönt idag också!
Tror nog vi ska hem till mammi en runda sen, Elin måste ju få se mammas o pappas nya hund. Han är sååå fin:)
Ska ta en bild så alla får se.

Nu har jag skrivit föör mycket så ingen kommer orka läsa allt men ett stort grattis till er som kommer enda ner hit:)
Ha en bra dag!


/Love Tinna ♥


Vill ni veta varför?

2009-06-04 @ 18:01:08

Är faktiskt lite deppig för tillfället.. vill ni veta varför?
Dagen började helt okej med att jag körde till Hässleholm för att lämna min bil på den första 1 års servicen sedan gick jag in till stan o shoppade lite:) Blev ett par leggins, två sommriga t-shirtar , en mascara (den nya röda med konstig rund borste), ett sol puder, ett läppglans o en bodylotion från H&M sedan en ring från Ur&Penn! Efter det mötte jag upp min lillebror som hade haft skolavslutning idag så vi gick o åt lunch på stan o allt var frid o fröjd tills vi kom tillbaka till verkstaden för att hämta min bil.
Vet ni vad det kostar för en Jävla service!? Det visste iaf inte jag så var inte riktigt berädd på de 3200:- kronorna jag måste betala!!! Fy fan säger jag bara.. Hade inte alls lust att lägga mina pengar på det.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet o väntar på att mamma ska komma hit så ska vi gå en runda!

Fick precis reda på att jag ska jobba hela helgen.. Men det är välbehövligt med tanke på bilen haha!



Detta är det jag köpte idag:)

/Love Tinna ♥


090604

2009-06-04 @ 00:00:04

Idag måste jag skryta lite om mig själv haha..
Började iof med att jag försov mig men det är ju mänskligt;) Har instalerat en väckarklocka nu så det ska jag inte göra igen! Sen fortsatte jag tvätta all min tvätt som nu är klar, efter det övertalade Min bästaste Elin att vi skulle simma idag med. 40 längder igår o 24 idag är ju ganska bra plus att jag varit ute o gått en timme ikväll med Sanne o Joanna vilket var väldigt skönt! Sen har jag ju gjort min stora veckohandling:) Bra va!? :)

Just nu har jag suttit o tittat på Generation fett, usch det är så hemskt.. Tänk vad jobbigt!
Efter det fick det bli ett avsnitt Sex & the city, älskar alla skor de köper! Vill bara ha:)
Men kolla de översta, exakt dem har jag!!! :) Jag ÄR Carrie! Haha


Vilka är snyggast??

Time to bed, natti natti!


/Love Tinna ♥

Ny vecka o nya tag!

2009-06-01 @ 17:18:37

Har införskaffat min simkortet jag snackade om så simma har jag börjat med och nu ikväll ska jag faktiskt till stranden och gåen sväng.. det ska bli super mys:) Man kan ju heller inte säga att vädret inte påverkar att man vill åka dit hehe det är så grymt skönt nu, låg hela förmiddagen i solen innan jag började jobba! Fast först hade jag sov morgon till 9 som jag brukar på måndagar man idag var det extra välbehövligt!! Usch vad trött jag var igår men nu är det bra:)

I morron blir det ännu något välbehövligt men inte sömn denna gången haha utan jag har tvättid!! Min tvätt bara flödar över så det ska bli riktigt skönt att få undan det i morron.
Ska ta mig till badhuset o simma i morron också så det ska bli skönt, plus att där finns en skit kul vatten rutschbana haha jag o elin blir som 10 år igen! Härligt:)

Ha en fin kväll!
/Love Tinna ♥


RSS 2.0