Tränings dag

2009-03-31 @ 10:11:46

Ska faktiskt träna idag:) Tänkte cykla in (vilket är typ 7 km) sedan träna! Längesedan jag tränade nu, varje gång jag försöker komma igång så går det ca 2-3 veckor sen kommer annat emellan.. Konstigt!
Jag som tränade varje dag och till o med två gånger om dagen när jag satsade på SM men efter jag bröt benet kom jag inte riktigt tillbaka och efter jag varit i Australien kom jag ännu mindre tillbaka..
Jag har bara sådana krav om ska jag träna överhuvudtaget ska det vara för att jag ska bli bäst i motocrossen som jag satsa på förra gången.

Var riktigt sliten i morse när jag vaknade men vet inte varför!


Illa va!? haha


/Love Tinna ♥

nybäddat

2009-03-30 @ 23:59:34

Nu har jag snart haft min blogg i en månad, mer exakt 28 dagar och skrivit nästan det dubbla med inlägg- vilket innebär i gemonsnitt 2/ dag:)
Nu börjar det bli dax för mig att sova och har krypit ner i min nybäddade säng! Finns inget skönare.



I detta lilla skyffet sover jag nu och känner mig ganska inträngd. Tur att jag snart ska flytta, har typ hela rummet fullt med flyttkartonger och jobbiga saker!

Längtar redan till nästa helg för då ska jag till J på födelsedags kalas:) då åker dessa godingarna från Nelly på igen! Fast mina är dom cerise rosa såklart, men dom finns inte kvar längre tror jag..




Natti natti /Love Tinna ♥

rosa

2009-03-30 @ 17:03:09

Fick en glad överraskning nu när jag kom hem från jobbet!
Hade fått ett paket och där i fanns en rosa ipod:) Ingen aning hur den blev min, minns inte att jag beställt någon men det stod iaf mitt namn på paketet så det måste ju vara till mig! 
Håller på att lägga in lite musik just nu sen ska jag snart till Eslöv ett ärende och efter det till Nova Lund med S tror jag!

 
/Love Tinna ♥

0 i betyg

2009-03-30 @ 13:18:59

Nu börjar en ny vecka igen med nya krafter och ny energi!
Helgen har varit super. I lördags var jag, S, J, o S  på det nya Entré i Malmö och shoppade, vi blev besvikna! Mycket affärer mycket folk men as varmt och fanns INGET roligt i någon affär! Tänk vi var 4 shoppingsugna tjejer med ny inkommen lön på kontot men ingen av oss handlade en endaste sak!
Solen i moln betyder 0 solar från mig till Entré

 

På lördags kvällen var vi ett helt gäng tjejer som var hemma hos mig och spelade guitar hero rock band! Efter åkte vi ut o dansa lite:) Igår var bara en ta det lugnt mys dag!
Orkade verkligen inte skriva någon blogg igår bla därför det vart dålig uppdatering..
Idag har jag hunnit med att ha min måndags sovmorgon som jag alltid har och städat, tvättat och betalt räkningar så nu är det avklarat för hela veckan:) Nu ska jag snart och jobba sen ikväll blir det lite mer pluggande till nagel kursen som är till helgen:) Förra gången gjorde vi ju franska och jag gjorde på Elin o dom har hållt superbra nu i tre veckor. Nu till helgen ska vi ha någon som har väldigt utväxta så vi kan träna påfyllning och Elins sitter så bra att jag kommer kunna använda dem! Efter 4 veckor:) Jag är så himla nöjd.

Nej nu ska jag åka till jobbet, ha de bra så länge


/Love Tinna ♥

Entré

2009-03-28 @ 11:56:00

Måste bara klargöra det här med alla mina LLLLLLLL i Allwayspink haha som borde stavats med ETT endaste litet L..
Saken är bara den att jag ville vara lite speciell;)
Så alla som retar sig på att jag stavat fel kan lugna ner sig nu! Haha Trots detta lilla speciella namn så måste jag berätta att mina läsar siffror bara stiger och fast jag bara haft bloggen i ca två veckor (Eller 2 ½ kanske) så är det förvånansvärt många som läser den! Roligt att se att det ökar också:) Känner mig Taggad!!

Har precis varit och hämtat mina soffbord! Mmm dom ÄR fina:)

 

Nej nu ska jag ta och köra iväg o hämta upp mina vänner.


/Love Tinna ♥

Rock naglar

2009-03-28 @ 01:47:12

Nu har precis mina kunder åkt hem..
Har verkligen jobbat på skolan hela dagen sedan 7 i morse sen var det direkt hem när jag slutat för då kom Sanne, Emma o Elin och ville ha naglar:) Har varit en riktigt kul och mysig kväll med nagelbyggning och ett par glas vin hos mig! Har haft riktigt kul men nu är jag slut som artist! hehe Får köra vidare på Lotta och Greveholm i morron för då ska jag, Joanna o Sanne till nya Entré i Malmö o shoppa:) Sedan när kvällen närmar sig ska vi svida om och ut på något kul hoppas jag!
Men allra först i morronbitti ska jag och kolla på ett soffbord! Det närmar sig med flytten.. Bordet är i mörkt glas med ett likadant side bord till. Blev ingen sneak peak igår för det var mörkt när jag kom till lägenheten. Lovar att det ska komma bilder sen.

Här har vi naglarna jag gjorde ikväll! Sanne ville ha svarta stjärnor så vi fick fixa o trixa lite för jag hade bara vita:P Detta är då rock naglarna:)



Riktigt nöjda blev vi!!
Men hon hade mer än bara tummar..



Sen har vi nästa, såhär såg det ut före




Och efter!



Ännu två nöjda kunder och det känns väldigt kul och själförtroendet när det gäller byggningen är på topp!


God natt /Love Tinna ♥

090326

2009-03-26 @ 13:29:14

Har verkligen inte hunnit skriva förrän nu.. Gick upp jätte tidigt i morse för att gå en runda och skönt var det:)
Sedan började jobba tidigt också så har bara en timmes lunch nu och sitter med min dator hos mormor hehe.. Ikväll när jag slutat ska jag till lägenheten och mäta lite till gardiner o så:)
I morron jobbar jag också hela dagen så det blir skönt med lite extra cash, sen kommer S och vill ha naglar.
I morron är det löning sen shopping till helgen på malmös nya Entré, där skulle vara jätte bra utbud!

känns typ såhär ..................................... i mitt huvud nu, är helt trött!
Tar kort sen på utsikten o lite så och lägger in senare:)

Måste bara visa, jag har hittat en av världens finaste klocka!!



/Love Tinna ♥


Föör sent!

2009-03-26 @ 00:14:11

Är uppe alldeles för sent nu! Klockan är över 12 och jag ska upp väldigt tidigt i morron och gå en runda med mamma, men det ska bli skönt för sen följer en låååång dags jobb utan rast..
Aja Skulle ändå bara lägga in bilden på  min supernöjda kund jag hade innan! (Jag blev också väldigt nöjd)



Good nu har jag två till inplanerade i helgens tider:)
Natti natti


/Love Tinna ♥

090325

2009-03-25 @ 09:34:06

Det är redan onsdag! Tiden går fort och det är redan löning i övermorron.. Good:)
Var och kollade på lägenhet igår ju, förträffligt fin. Frågan är om jag har råd men räknade på det igår och det SKA funka faktiskt:)
Sitter och kollar efter fina soffbord på blocket och hitta ett skit fint igår men det blev sålt lika fort som det kom in.. Typiskt. Men finns massor där, fast har en del funderingar på att göra ett själv istället. Hade vart häftigt:) Plus att man slipper klödda med att det måste se ut exakt som man vill, gör man ett så får man ju göra ett som är så.

Ikväll kommer det en nagelkund och det ska bli spännande att se hur hon vill ha det. Nästa kurs tillfälle ska vi ju lära oss påfyllning och att bygga med 3D Glitter:) Kul!
Nu ska jag ner och äta en sen frukost sen iväg till jobbet, kommer bild ikväll på naglarna!

Nu känns det som våren börjar komma igen efter snön:) Sol idag ♥




/Love Tinna ♥

Move?

2009-03-24 @ 13:07:52

Känner att det börjar bli dags att flytta igen.. Så i eftermiddag ska jag o pappa åka o kolla på en lägenhet:)
Ska bli himla kul, men har aldrig bott själv, tänk vad ensamt och så mörkrädd jag kommer vara!
Aja det löser sig nog.. Berättar sen hur den var:)

I morron är det nagel kund igen! Längtar...


Nej nu måste jag gå o fixa till mig lite innan jag sticker till jobbet.
/Love Tinna ♥

Gomorron, Gomorron!

2009-03-24 @ 11:19:35

Lite splittrade känslor när jag vaknade innan i morse - SNÖ och sol.. Men varför ska det snöa? Det är verkligen det man vill vakna till på julafton men inte den 24: e Mars! Hoppas det smälter vi vill ha vår nu.
Måste bara bertätta att när jag vaknade behövde jag inte ens öppna ögonen,bara till att gå ner och lägga sig på britsen och få en underbart skön ansiktsmassage:) Inte helt fel!

Såg igår att Nelly fått in massor med nytt och det = många nya favoriter:)


Nej nu har jag legat här alldeles för länge! Ska plugga lite nu, är ju snart kurs igen och vi har ju en del att läsa emellan gångerna!
Ha en bra snö dag..


/Love Tinna ♥

Ny piercing

2009-03-24 @ 00:08:02

Nu har jag ny piercing! Har tagit ut den i läppen ju (kände att alla har det nu..) och idag pierca jag mig i naglen haha.
Nja eller jo men var ju mest för att testa nu när jag köpt hem en sån. Blev ganska fränt men inget man har till vardags utan kanske mer en rolig grej för en kväll. Såhär ser det ut



Måste säga att det är nog den absolut minst plågsamma håltagningen;) Finns att komma och fixa till hos mig men man måste boka innan så jag hinner ta hem isf! Finns dessa att välja mellan, fina va?:)

    
    

Kollade på Ballar av stål innan ikväll också, hysteriskt roligt tyckte jag det var! Har aldrig sett det förr men ska absolut börja med det:)
Var inne och såg att Nelly hade fått in jätte mycket nytt! Tänkte lägga in mina favoriter här i morron:)
Dags att sova.. God natt blogg världen..


/Love Tinna ♥

Today

2009-03-23 @ 13:44:21

Såhär ser jag ut idag, fast inte så suddig.. Jag får nog ta och skaffa mig en ny kamera! Haha





/Love Tinna ♥

En skruv lös?

2009-03-23 @ 09:59:33

God förmiddag! Hoppas allt är bra med er:) Jag har ju egentligen min sova länge morron på måndagar, men den fick jag ju igår så jag kunde gå upp i tid idag. Ska snart till ortopeden i Hässleholm för att kolla mina kvarstående men i foten och om jag kanske kan ta ut skruvarna.. Såhär ser min fot ut:)


Har fixat lite andra saker nu på morronen så har inte hunnit göra vid mina naglar än. Dom är i och för sig väldigt fina fortfarande så det är ingen brådska men var mest nyfiken hehe får nog ta och göra det ikväll istället!
Ska efter jag varit där åka och jobba som jag inte gjorde på hela förra veckan ju så det ska bli väldigt kul att komma tillbaka till alla barnen:) Sen är det ju snart fredag och pay day. Good!
Skulle ju kollat lägenheter idag också men det har inte heller hunnits med.. Hur kan jag inte hinna något som har så lite att göra..? Kollade lite units i Australien i går kväll och hade varit skönt att komma tillbaka till värmen men sen har jag ju alla mina vänner här, får nog ta en riktig funderare på det!

Nej nu måste jag nog skynda mig ivär så jag inte kommer för sent. Ha en bra dag!


/Love Tinna ♥

The princess

2009-03-22 @ 22:56:14

It's Beck time!
Fast så himla störigt för det blåser så mycket så det bara stör i bilden.. Ska spela nya guitar hero med min bror ist nu där det finns både gitarr, trummor o mick:) Riktigt coolt!

Vart ju på möte idag om jobb. Det kommer troligtvis bli så att jag börjar som servitris istället.. Då kommer jag bli Vannaröds slotts prinsessa;)



Flådigt va!? haha

I morron när jag vaknar ska jag fixa om mina naglar lite och prova nagel piecingen. Sen ska jag nog också kolla efter lite lägenheter:) Gud vad det känns som jag inte skrivit något kul här alls idag, haha får nog ta o ladda upp mig till i morron. Har ändå haft förhållandevis många besökare idag o på senaste dagarna, kan ju inte göra läsarna besvikna!
Ska lägga upp bild i morron när jag fixat mina naglar! Have a good one..


/Love Tinna ♥

090322

2009-03-22 @ 11:53:50

Tyckte jag skrev precis men det var ju innan jag somnade hehe tiden går så fort när man sover..
Vad händer idag?
Tja just nu ligger jag bara kvar i sängen och är lat men funderar faktiskt på att gå upp och duscha o äta något. Tänkte köra till Hörby och hämta lite saker innan jag ska på jobb saken..
Ikväll är det ju också ett måste - Beck! Äntligen Söndag.Haha nej så kan man inte säga för sen kommer en ny vecka ju och jag längtar redan till nästa helg, fast har inga planer än..

Nej detta var ett ganska trst inlägg.. får skriva fler under dagen som ska bli mer intressanta:) Måste verkligen gå i duschen nu.. hehe trevlig söndag förmiddag!
Glöm inte läsa inlägget under om efashion!


/Love Tinna ♥

MVG in fashion

2009-03-22 @ 01:56:01

Hur kan man tänka sig att sitta här o skriva en lördags kväll/natt kl 2. Hade det vart igår så hade klockan bara varit barnet för min del men är faktiskt tänkt att jag ska knyta mig i min lilla säng nu efter en mycket lugn kväll med vänner..

Måste bara berätta ATT jag har hittat en ny härlig shoppingsida. Nice klänningar och grymt coola leggins:) Fast märkte precis att den finaste klänningen inte fanns kvar..hm!
Här är iaf mina andra favoriter därifrån!:)

Den rosa 2 in 1 klänningen är sjukt vardags cool och väldigt mycket jag så får nog ta och fixa den!
Allt detta finns på www.efashion.se

Har också läst att det är många som syr egna kläder, Kul! Tänkte att jag kanske också skulle ta tag i det igen. Har bland annat gjort en jeans kjol som jag verkligen älskar av ett par jeans jag aldrig använde. Så varför inte det är ju ändå ganska dyrt med alla kläder man vill ha plus att man får det exakt som man tänkt sig (förhoppningsvis) Jag hade ju ändå MVG i slöjd:) Kör man sen fast kan man ju alltid fråga mamma som har stor erfarenhet av att sy kläder ur fantasin. hehe.
Man skulle kanske gjort ett eget klädmärke... Tål att tänkas på!

Nej om jag skulle ta tag i sovandet nu, ska på jobb förhandling i morron så det kan bli spännande om man kanske bytar linje från skola till servitris jobb. Beror ju på om dom kan slå min nuvarande lön som är förhållandevis bra för att vara i skola/fritids verksamhet. Resturang branchen är nog inte den bäst betalda heller. Håll tummarna för mig i morron! Tur är att jag snart är nagelteknolog så man har något riktigt kul också:)


Natti natti /Love Tinna ♥

Bad update..

2009-03-21 @ 18:37:13

Vart lite seg på att uppdatera nu.. Hade mycket att göra igår och vart lite seg idag!
Var ju o shoppa lite igår sedan hade jag nagelkund och en mycket trevlig tjejmiddag hos Emma:) Tack!
Såhär blev det igår

Idag har varit en väldigt lugn dag men hade en kund iaf i förmiddags och hon ville ha ganska långa faktiskt. Har aldrig gjort det innan så det var en rolig utmaning och vi båda blev väldigt nöja:) Resultatet:

Har även börjat boka in kunder inför student och studentbalar, så känns verkligen kul.
Nu ska jag till min bästaste vän S och se hur hon mår efter gårdagens turnébravader, Haha Du är bäst!
Sedan ska jag på lite middag o film i Kyle..


Ha en trevlig Lördagskväll! /Love Tinna ♥

Shopaholic?

2009-03-20 @ 15:01:33

Har man blivit det egentligen!?
Kvittar det är iaf det roligaste som finns. Har idag varit i staden som kallas världsmetropolen av ALLA!;) Har då handlat lite som skulle fylla ut min garderob. En ganska valig vit tröja med tre kvarts arm som är lite längre ner till och en nogat färgad stickad väst + ett par solbrillor som värkligen börjar bli ett måste nu asså. Våren ÄR ju här nu:) Har därför och köpt en underbart snygg rouge från isadora som är persiko färgad. Kommer med all sannolikhet att känna mig riktigt vårfin i min nya outfit, kommer en bild sen om jag hinner!
Vad tycks?
 
Sen har jag också fått paketet från karins nagelhörna men varför är inte allt med? Enda jag fick var piercingen och borren.. Hum ska iaf testa det i morron! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför kvällen:) Ska ha mina nya kläder till ett par ljus rosa jeans (egentligen vill jag ha riktigt ljusa slitna blå jeans typ, men det får jag väl fixa mig sen) Håret tänkte jag testa en ny frisyr i. Har lite fina fredags lockar nu sen jag vatt på stan men det passar inte på en tjej kväll som är mina planer för kvällen! Utan jag ska fläta lite olika stora flätor i delar av håret och sedan sätta uppdet lite slarvigt. Fick idén från Cosmo:)

Men nu först kommer en nagel kund:)


/Love Tinna ♥

Förälskad

2009-03-19 @ 22:32:14

Har hittat världens finaste klänning på Nelly.. Synd att min lön inte har råd till den!
Men när jag blir rik, DÅ!;)




Natti natti /Love Tinna ♥


Fairy dust ♥

2009-03-19 @ 18:17:08


 

Hemma igen och ska laga lite mat tänkte jag.. Blir inget flådigt idag hehe Pasta och stekt falukorv, fast är ändå en av mina favoriter:)
Köpte Cosmopolitan innan så tänkte läsa den nu medans man gör maten
, inge kul att laga mat! Men när man köpte den fick man med en liten prov flaska på Paris Hiltons nya Fairy Dust, helt underbart go. Ny favorit kanske? Men Kate Moss är svårslagen!

 VS
Andra åsikter?

Nej nu får jag hålla mig till skönhets biblen;)


Ha en trevlig kväll!

/Love Tinna ♥


Dagens?

2009-03-19 @ 15:59:50
 Har sett att många lägger ut sina dagens outfit, så varför ska jag vara likadan? Jo för jag tycker det är så himla kul att kolla på vad alla andra lägger ut så därför kan väl jag också göra det.. Kanske roar någon.
Positivt eller negativt.. Haha!
Här kommer den iaf, känner att jag har en dålig utseende dag (om man kan säga så) därför är inte jag med på bilden, men alla vet väl hur jag ser ut:P Alla känner apan men apan känner ingen haha.

 
Älskar min nya svarta tröja från Carlings med ROSA tryck:) och såklart en rosa t-shirt från H&M under. Sen min D&G jeanskjol med leggins.. Goood:)


/Love Tinna ♥

090319

2009-03-19 @ 15:51:00

Dom ringde från karins nagelhörna där jag beställt sakerna i inlägget nedan innan och berättade att det skickas idag:) Ska bli kul när det kommer!
Har haft kund idag med och det gick riktigt bra, tycker verkligen att jag hittat min grej!
Hade en i går kväll också och det blev såhär



Nu känner man sig på så himla bra humör när det är sånt här underbart vårväder! Har suttit ute lite i solen och njutit en stund men bestämde mig för att gå in och skriva ett litet inlägg innan jag kör och hämtar min lillebror.
Kom just på att det är redan torsdag och denna veckan har gått riktigt snabbt, snart helg igen ju.. Vad ska alla göra i helgen? Stranden? Kanske lite tidigt.. Men en runda på stan och en mysig fika på något café:) Får nog höra med mina kära vänner. Synd att man inte fått sin lön bara, men nästa helg. Jag o Sanne har bestämt att vi ska ta en tripp till Lund när vi fått lönen. Härligt!


/Love Tinna ♥

Bling bling stuff

2009-03-18 @ 11:19:23

Har nyss klickat hem lite saker till min nagelavdelning:) Har tänkt ett tag att jag skulle köpa några dekorations lack så det blev dessa till att börja med..

Guld, svart och silver glittrigt! Kan nog bli riktigt fina dekorationer med dem.
Sen tog jag en nagel piercing också, känns egenligen lite töntigt för det hade jag i 7:an men kan nog ändå bli ganska fint när man tänker efter.. Tog en liten i strass bara så får vi se!


Ikväll är det nagelkund som gäller, men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för jag ska till Lund och kolla mig. Har haft en sån otrolig huvudvärk sen i Torsdags.


/Love Tinna ♥

Sommar shopping

2009-03-18 @ 10:43:09

God förmiddag!
Underbart att vakna upp till solsken idag
:) Har varit ute och gått en liten runda men nu fasna jag här vid datan efter att kollat i Halens katalogen vid frukosten. Har hittat en helt underbar sommar klänning på halens.se som jag tänkte beställa men är osäker om jag ska ha svart eller beige..
  
Några förslag?
Sen kan man ju heller inte bli annat än sugen på dessa;)



/Love Tinna ♥

Sniff

2009-03-17 @ 14:12:31

Känner mig riktigt nere idag. Allt med hunden o så, sitter o väntar på att vetrinären ska komma!

Har knappt gjort något idag heller fast jag var uppe kl 7 i morse, varit o handlat, banken och posten. Sen ikväll blir det bara pizza med familjen och TV.


Sniff ♥

I morron blir allt som vanligt igen (nästan) men med jobb från 8 - 4 sen nagel kund efter det.. Ska bli kul!
Kommer lite mer updates senare om lite roliga produkter som ex. dekorations lack osv som jag tänkt beställa:)


/Love Tinna ♥

090316

2009-03-16 @ 20:02:19

Idag har jag haft en väldigt tråkig dag.. hemma från jobbet för jag har så himla ont i huvudet. Inte gjort någon nytta alls förutom byggt mina egna naglar! Blev faktiskt ganska nöjd ändå


Fina va!?:)
Tänkte egentligen försöka mig på en lite ny design som jag sett men eftersom detta var första gången jag gjorde mina egna fick det bli vanliga men nästa gång kan det kanske bli lite mer spännande. Då kan det dessutom bli med glitter för det ska vi lära oss på nästa träff!

I morron är det sorgens dag för då ska vi avliva vår hund.. Känner mig riktigt ledsen, han har varit med så länge nu min absoluta favorit!! Saknaden kommer bli så stor.


/Love Tinna ♥

Nails

2009-03-16 @ 00:02:46

Jaha det var denna helgen, är förbi lika fort som den kom.. Måndag i morron = min sovmorron:) Om det inte behövs extra på jobbet såklart.
Hade min barndoms kompis här ikväll och gjorde naglar, riktigt skoj hade vi!
såhär blev dom:


Hon ville ha dem väldigt naturella och det tyckte jag att jag lyckades med:)
Tänkte fixa mina egna naglar franska också nu i början av veckan sedan har jag kunder Onsdag,Torsdag, Fredag och Lördag så det ska bli riktigt kul. Kul att se vilken tid man kan komma ner i också efter att ha gjort några stycken.

Har kollat på Beck nu som är ett måste på söndag kvällar så nu är jag redo för en ny vecka!



God natt & sov gott /Love Tinna ♥


090315

2009-03-15 @ 15:58:12

Igår när jag var i Kristianstad så passade jag på att även köpa mig en ny klocka:)



Du som har så mycket smycken kommenterade min mamma då. Men jag sa att jag inte tyckte jag hade mycket.. Men jag hade faktiskt lite fel om mig själv hehe.. Tänke jag skulle gå igenom lite idag vad jag hade, det visade sig att jag hade inte bara min översta byrå låda full som jag trodde (svart o vita några inlägg ner) utan även en massa långa halsband som hänger på väggen+en smyckes hängare full.. Som om inte det var nog så när jag frågade mamma om hon kanske hade mitt smyckeskrin där man har de mer värdefulla smyckna sa hon att det stod i en kartong som även visade sig vara FULL med andra smycken o assesoarer! Haha det var förträffligt spännande att gå igenom allt.. Hittat massa nya spännande saker:) Är väldigt nöjd med min nya klocka antingen jag har mycket accesoarer eller inte..

Nu ska jag göra mig redo för min nagelkund somkommer strax, kommer lite bilder på det senare också.


/Love Tinna ♥

Lördag..

2009-03-14 @ 18:40:27

Nu har jag varit i Kristianstad och äntligen köpt min väska:)
Nu har jag också fått fixat min blogg så den inte är så vanlig o tråkig, Tack Joanna det blev verkligen jätte mycket Jag Tinna!!
Sitter just nu i hennes soffa och funderar på att åka hemåt för en liten myspys kväll som jag längtat efter, efter en lång vecka.
Igår blev det ju lite festligheter och det var också väldigt trevligt, var hos Lisa med Joanna o Sanne och drack lite special mixade drinkar by Lisa:)




Och kul hade vi)
I morron är det ny nagelkund ju, ser fram emot det jätte mycket! Min gammla "bästis" jag hade på lågstadiet och vi har inte träffas på jätte länge:)
Lägger upp lite bilder då om hur det blev o så.

Ha en trevlig lördagkväll

/Love Tinna ♥

Afternoon wake-up call

2009-03-13 @ 12:20:47

Hjärnsläpp AB! haha Känns som jag nyss hade massor att berätta, men det försvann igen.
Kanske för att jag just nu känner mig trött och egentligen hade tänkt göra jätte mycket när jag var hemma på min lunch men den är ju snart slut igen och har inte ens hunnit börja tänka på att äta.. Ligga bara här i soffan o dricker V energidricka:)


Skulle ju sminka mig och fixa till håret för det han jag inte så mycket i morse efter min snabbdusch jag han med innan jag började 7! Tänkte måla naglarna till ikväll och in om systemet för en flaska vin men det får nog bli när jag slutat:) Nej nu är det mest klagande, det kan jag inte förtsätta med för är man inte deppig innan så blir man haha. Längtar i alla fall till i morron då jag ska på en liten shopping tur men för vilka pengar egentligen? Löser sig som vanligt:)
Ha en underbar eftermiddag såhär innan helgen o allt!


/Love Tinna ♥


090312

2009-03-12 @ 19:01:06

Haha vilken förändring sen i morse! Då var det värsta sol och vår men nu är det massa snö och vinter!
Blev inga naglar idag för min kund ringde och boka om till nästa vecka istället.. Får väl bli lite Tv nu istället då!
Har varit en lång eftermiddag på jobbet, jag trivs ju jätte bra men ändå inte.. Börjar kl 7 i morron igen och det känns väldigt tidigt men som tur är har jag en liten paus mitt på dagen så kan man kanske få till en liten PowerNap;)
Helgen bjuder nog på lite festligheter på fredagskvällen sen shopping på lördagen, hoppas på en liten myspys kväll därefter och söndagen bjuder på naglar. Det är en liten grovplanering av helgen men som vanligt blir inte mycket som planerat i mitt liv! haha:) Det är ändå bara tråkigt att planera.
 
Fick i alla fall mina visitkort idag:) YEEES!!!
Riktigt fina blev dem!


Tänkte med detta ge upp för dagen och hoppas på att bli bjuden på middag i Khyle;)


/Love Tinna ♥

Bring the sun down on me

2009-03-12 @ 12:44:50

 VÅRKÄNSLOR!!
Just nu är jag bara hemma på lunch. Började 8 i morse och slutar 5 sen direkt hem för då har jag en nagel kund! Men det är riktigt bra känns skönt nu också för det är flera stycken på bara några dagar som hört av sig och vill ha naglar:)

Jo nu när jag fick sådana vårkänslor kunde jag inte låta bli att ringa och lägga undan en skit fin rosa väska/bag som jag äntligen hittat. På lördag ska den bli MIIN!!

Fin eller vad?
Exakt en sån jag letat efter. Nu känns nästan allt bra förutom att jag inte kan få fatt i de där handskarna.. men det löser sig säkert! Ska bara fixa mig en svart skinn jacka till detta så är toppen nådd!



Byebye /Love Tinna ♥

Rain/Sun

2009-03-10 @ 13:34:31

Jag som hade såna vårkänslor igår.. haha men idag vet jag inte varannan sekund regnar det ju nästa är det sol!
Aja är en mycket bra dag idag ändå faktiskt:) Har inte bara regnat ute utan det har även regnat in kunder till mig känns det som! Härligt, måste ju bygga upp en kundkrets nu om man ska kunna hyra in sig på salong sen..
Gjorde ju naglar igår och blev väldigt nöjd faktiskt, snygga smajl och klara vita linjer! Men tyvärr var mitt batteri slut i kameran så blev ingen bild...

Har bara vart hemma nu o ätit lite lunch så ska tillbaka till jobbet nu hade jag tänkt, ska nog köra till Eslöv i eftermiddag också!




If you can imagine it, you can create it



/Love Tinna ♥

090309

2009-03-09 @ 13:27:19

Måndag och dags för en ny vecka!
Har fått en del extra på fritis denna veckan så blir lite mer jobb än de vanliga 2 timmarna om dagen:)
Men just idag hade jag en mega sovmorgon till halv 11, riktigt skönt faktiskt! Härligt att vakna upp till solsken också.
Känner nästan att man är på jakt efter en vår jacka nu!:)

Var precis en som ringde på min soffa jag lagt ut på blocket, äntligen blev den såld och ska hämtas i morron.
Tänkte hoppa in i duschen nu innan jag åker till jobbet sen är det ju dags för att bygga naglar ikväll,ska bli spännande att se hur lång tid det tar faktiskt..
Ha en underbar dag!





/Love Tinna ♥

Del 2 - Avklarad!

2009-03-09 @ 00:38:55

Söndags kväll i soffan efter beck!
Har ju vart på kurs idag med och byggde mitt första franska sett på Elin. Blev mycket nöjd med alla utom hennes vänstra långfinger för hela hennes finger var jätte snett:P hahaha förlåt hjärtat men det var ju så..

Såhär blev dom:


Har kommit på varför bilderna blev så dåliga, jag hade kameran på fel inställning..

Annars nöjd med helgen, lite sliten idag kanske efter att man kom i säng vad halv 5 i morse och sen kurs hela dagen, men det är ju faktiskt självförvållat:S Fick dansat lite igår iaf!
Hade en mycket trevlig kväll med Elin ikväll också, gjorde MASSOR med sallad och mumsig dressing sen kolla vi på Mysteriet på Greveholm. Haha lätt den bästa julkalendern som gjorts!

Nu är det sängdax för mig så jag är utvilad i morron till jobbet + att jag har ett franskt sett att bygga:)
Åh vad jag längtar tills mina visit kort kommer!


Fina va? Kunde inte fixa bättre bild än såhär..



Natti natti
/Love Tinna ♥


I Love Pink Stuff

2009-03-09 @ 00:31:15

Någon som vet var man kan få tag på en snygg rosa väska??
Typ något sånthär:
              

Till det tänkte jag ha dessa..?

Hett eller vad!? ;)


/Love Tinna ♥

French

2009-03-07 @ 17:56:08

Måste börja lite negativt..
Denna dagen började inge vidare hade visst tappat plattången i golvet igår så den sprack, kul i morse när jag skulle fixa håret!
Sen kör jag till kursen för att vara i tid och berätta om mina förlorade papper. Men när jag precis stannat bilden inser jag att jag glömt alla saker hemma som jag behöver för att bygga. Skit också! Kör hem och hämtar det men när jag kommer dit igen har jag ändå glömmt UV-lampan som behövs när matrealet ska härda.. Mmm jätte bra start verkligen haha.
 
Men men det gick bra när vi skulle bygga och jag fick mycket beröm:) Till och med en liten preliminär förfrågan om i höst!;) Tur det är något man är bra på haha.

Min kamera retas lite med mig också så blev inga bra bilder men kommer några ni kan se lite iaf..
Såhär blev de jag gjode, första träningen på fransk manikyr!



Köpte lite dekorationer också! Dessa bla och färgade stenar:)
  


Detta fick vara allt för dagen men kommer mer i morron, nu ska jag fixa till mig lite sen till Kajsa på lite förfest innan det troligtvis blir jägers! Ha en mysig kväll..


/Love Tinna ♥


090306

2009-03-06 @ 18:46:40

Då var denna dagen också avklarad. Har vart en lugn dag på jobbet och blir en lugn kväll nu.. Ska till Kajsa o Daniel och laga mat, kolla på deras bilder från Thailand o förhoppningsvis  Let's Dance:)
Så tänkte köra o handla lite nu till det.

Fick såklart bli lite uppfräschning av naglarna nu när det är helg o allt!



Till detta då en rosa rutig skjorta, svarta jeans o håret lockat med platt tången!
OCH mina nya nike shoes såklart;)
      
Vad tycks?

Har också en underbar nyhet att berätta.. Den 20 april ska jag hyra in mig i ett hus så jag får mitt helt egna nagel rum:P Så jag slipper sitta hemma hos mamma o pappa med kunder!

Ha en trevlig kväll allihop:)


/Love Tinna ♥

Welcome friday!

2009-03-06 @ 12:12:43

Äntligen fredag och helg..
Efter en lång vecka så har det äntligen blivit fredag. Och som jag nämt innan har jag ju del 2 i min nagel kurs i helgen:) Feels goood!
Fast det feels inte so good att jag fortfarande inte hittat mina papper och antecknngar inför morgondagen..
Jag får väl säga som vanligt - Det löser sig! Tankspridd som man är.

Just nu funderar jag på att kanske få något i mig, har bara hunnit med en varm macka med smält ost i morse på morgon fritis. Och ska snart till jobb igen!
MEN först måste jag bara stolt presentera mitt nya nagel bord!:) Köpt på IKEA och design by Tinna and Sanne.





Här vid sidan syns även lite av min byrå som och är design by Tinna:) Riktigt nöjd faktiskt!

Vad tycks?



Okej that's it for now. Men Kommer massor med bilder till helgen!
Ha en underbar fredag allihop.


/Love Tinna ♥

Nya tag

2009-03-04 @ 19:37:21

I förr går hade jag en ny kund! Med små söta fingrar haha..
Blev mycket bra resultat, här kommer beviset:



jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd!:)
Och igår hade jag två styckna som jag fixa lack på och frächa upp!

Det värsta med att det är kurs till helgen är att jag har blivit av med mitt kompendium, mina anteckningar, och ALLT!!! Han inte ens läsa läxan innan:S Inte bra....Uuuuuhhhhh Fan!
Hoppas det löser sig.

Beställde visitkort igår också, skit fina blev dom verkligen. Hitta en sån sida där man kunde designa själv:) Kul!
Tänkte slänga mig framför tvn nu och ladda batterierna tills helgens franska utmaningar:P haha lite torr humor men men!




/Love Tinna ♥


Kurs start +bilder

2009-03-02 @ 13:46:35

Jag började min kurs hos Katarina på Studio Harmoni den 7 Februari. Vi är 8 st runt om i Skåne som går där och det är verkligen jätte kul!
Kursen är upplaggd så att vi har 4 tillfällen vi träffas och tränar och pluggar och det är var 4: e vecka.
Vi har haft en träff där vi lärt oss att bygga naturella naglar och nu helgen som kommer 7-8/3 ska vi lära oss franska!
Vilket jag längtar jätte mycket efter:)


Här har vien bild på de allra första jag gjorde:



Och mina egna:





Nu måste jag till jobbet men kommer snart mer!


/Love Tinna

Hej!

2009-03-02 @ 13:09:26

Dags att starta upp en ny blogg nu..
Här tänkte jag framför allt skriva om mig själv och hur de går med min nagelterapeut utbildning som jag nyss börjat på:) tänkte lägga upp bilder på hur en del kunders naglar blir också vidare!
Så håll koll här!


                                                      
  /Love Tinna

RSS 2.0