Weekend

2009-05-25 @ 08:13:12

Jag som precis blivit frisk.. nu har jag blivit förkyld igen! Typiskt hehe.
Har varit en kul helg med en del roligheter.. I torsdags fixade jag mina egna naglar samma som Elins (Bild nedan) och sen var det ju arbetsdag för mig på fredag, då vi åkte till Vaxsjön med barnen:) Fredags kvällen var det lite kompisar här men blev en ganska lugn kväll som slutade på valvet haha. I lördags gick jag upp tidigt för att åka på loppis med mamma:) Hittade en stor tavla att hänga ovanför soffan! Ska bara måla om ramen.. sedan två ramar som jag också ska göra tavlor av så småningom:)
Fick även tvättat min bil så den blänker som en diamant;)
På kvällen blev det utgång med Jenny, Emma, Mimmi o Emelie i Hässleholm, riktigt kul vi bara dansade hela kvällen!
Söndag blev en ta igen sig dag i och med att jag börjat bli så förkyld..


Man ser inte så bra eftersom min kamera tar dåliga närbilder men det vita ligger iaf i ett V med en tunn linje turkost glitter i kanten. Riktigt sommar snyggt:)

Idag kommer varktmästaren hit och förhoppningsvis har med sig saker till min fläkt så den kan sluta låta!
I eftermiddag blir det jobb som vanligt sedan bara till att ta det lugnt ikväll o längta till onsdag för då kommer lönen:) Fast det är iof då som räkningarna ska betalas också..
När jag fått lönen ska jag köpa simkort också, tänkte börja simma nu. Kom ju igång bra innan jag flytta med att vara ute o gå mycket men sedan blev det så mycket så det glömdes bort o nu vill jag komma igång igen så man inte ser ut som en hösäck på stranden;) Haha
Ha en bra dag!


/Love Tinna ♥

Söndag på torsdag

2009-05-21 @ 12:12:50

Ja idag är det ju Söndag på torsdag o man har en ledig dag, riktigt skönt om jag får säga mitt:) Känns inte som jag sovit något på 2 veckor! Ligger faktiskt kvar i sängen och läser bloggar det är inte helt fel med tanke på att ja ska upp o jobba i morron kl 7 igen.. Men det kommer att bli en mys dag med endast 4 barn och vi ska till en sjö o grilla, kanske doppa fötterna för första gången i år:)

Gick ju elfils kursen i Söndags och det är himla skönt att  ha den! Elin var med som modell och när vi kom hem byggde jag upp hennes naglar igen. Jag fick prova det som jag velat göra på mig själv länge:)
Istället för att göra en fin rund böj på smilet (Den vita kanten) så gjorde jag den som ett V! Jag hade egentligen föreställt mig det i någon starkare färg som svart eller med något coolt glitter, men vi gjorde det bara som vanligt franskt. Sedan gjorde jag slut finishen så att jag blandade det turkosa glittret och la i en tun tun linje vid den vita kanten. Det blev riktigt snyggt, fräckt o fint. Allt på en gång, inte för mycket men ändå något speciellt.
Tyvärr har jag ingen bild för det han vi inte ta! Kanske kan ta en senare:)


Nu ska jag gå o äta sedan får vi se om det är fint väder nog att lägga sig i solen!


/Love Tinna ♥


Äntligen priserna!

2009-05-20 @ 17:22:26

Nytt sett Franska/Naturella med tipp   450:-

Franska/Naturella förstärkning   400:-

Påfyllning Franska/Naturella   300:-

Lagning utan återbesök   20:-

Lagning vid återbesök   0:-

Dekoration   5:-

Manikyr   200:-


Finns det fler priser någon undrar över eller är intresserad av att bygga så är det bara till att höra av sig:)Nu är det fan dax..

2009-05-19 @ 16:54:03

 Nu är det dax att börja skriva igen på allvar tycker jag! Kom aldrig igång efter mitt förra ryck att jag skulle börja skriva igen o nu harn det gått ännu längre tid.. Ledsen för det men har väl haft svårt att få tummarna ur röven hehe.
Ska lägga in priserna nu också!Paus + flytt = inget inlägg

2009-05-04 @ 12:54:33

Hallå alla som har saknat mig nu i över en vecka.. Oh ja jag vet det är lite dåligt men men i'm back:) hahaha
Är väldigt glad över att ha alla läsare kvar:)
Senaste inlägget var förra lördagen sen skulle det komma ett sko inlägg men han faktiskt inte för på kvällen blev det utgång o söndagen var jag så hilma sliten efter jag gjort mitt Nagel prov som JAG KLARADE!!!:)
Är så himla glad att nu är jag utbildad nagelteknolog, good:) ska komma in en bild så småningom på mitt diplom också!
Sedan dess har min vecka varit total fylld tycker jag och har inte tagit mig tid att skriva, det har varit nagelkunder, deklarationen, valborg, 20 års fest, flyttat, räkningar, adressändring och solat lite:P haha
Nu när jag kommit in i min lägenhet och allt börjar lugna ner sig ska jag fortsätta som vanligt..

Kommer att komma ett inlägg med aktuella priser för naglarna också lite senare:) Är man sugen på att bygga får man självklart ställa massa frågor här eller säga att man vill boka en tid så fixar vi det!

Nu ska jag käka antingen pizza eller en burk makrill för det är det enda min kyl innehåller för tillfället haha, blir troligtvis handla ikväll, för äta måste man ju. Som tur är får jag mat på fritis också:)
Ha nu en bra dag så hörs vi ikväll:)


/Love Tinna ♥

RSS 2.0